Leer je innerlijke kinderen kennen – Cursus in La Verna

Ken je het gevoel dat sommige van je eigen reacties lijken op die van een kind? Je kunt je dan wat al te spontaan voelen, of juist heel onzeker, of opgelaten of je ziet heel erg op tegen andere mensen. Op zo’n moment voel je je niet alleen als een kind, in feite bén je een kind, zoals je dat vroeger was in omstandigheden waar eenzelfde sfeer speelde. Als je onderzoekt wie en wat dat kind is waar je je mee identificeert, kunnen herinneringen in je opkomen hoe je als (klein) kind op dezelfde manier op soortgelijke omstandigheden reageerde.

De cursus

In deze cursus leer je innerlijke kinderen te herkennen. En je leert hoe je op een begripsvolle en liefdevolle manier met ze om kunt gaan. In de innerlijke dialoog die daarvoor nodig is kunnen de energieën en talenten van deze innerlijke kinderen beschikbaar komen voor de volwassen mens die je bent. Dit bevordert je welzijn en je gevoel van heelheid.

Informatie over dag, plaats en kosten

Data: vrijdag 28 september, 12, 26 oktober 2018
Tijd: 13.30 uur – 16.00 uur
Prijs: € 45,-
Plaats en opgave: Stadsklooster La Verna, franciscaans centrum voor spirituele ontwikkeling, Derkinderenstraat 82, Amsterdam
Begeleider: Chris Elzinga

Heb je een vraag, vul die dan hieronder in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.