Ridhwan-groep DAWN 2 heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

De Diamant Benadering van Almaas is een spiritueel pad, waarin een methode wordt aangereikt om je te leren verbinden met je spirituele aard en om vanuit die verbinding je leven van alledag in te richten. Heb je belangstelling? De ‘DAWN 2’-groep, die in april 2017 in Nederland is gestart, staat nog open voor nieuwe deelnemers.

DAWN-2 een nieuwe groep van de Ridhwan schoolDe Diamant Benadering wordt onderwezen in de Ridhwan School. Spiritueel leider daarvan is Hameed Ali, via zijn boeken bekend als A.H. Almaas. Sinds 1991 zijn diverse doorgaande groepen van start gegaan in Nederland, Duitsland, Engeland, Ierland, Noorwegen en Italië.

De nieuwe groep ‘DAWN 2’

‘DAWN’ staat voor Diamond Approach Weekend-group Netherlands. De eerste DAWN-groep is enkele jaren geleden van start gegaan en is sinds 2016 gesloten voor nieuwe deelnemers.

DAWN 2 is in april 2017 van start gegaan en wordt geleid door Elsa Teeuwen (Ned) en Philipp Hasselblatt (Dui). Omdat de groep uit Nederlanders, Duitsers en mogelijk ook uit mensen uit andere landen zal bestaan, is de voertaal Engels.

De groep komt in 5 weekends per jaar bij elkaar in een mooi conferentieoord in de bossen bij Nijmegen. Een weekend bestaat uit 6 bijeenkomsten, waarin je mediteert, naar inleidingen luistert en waarin je in 2 of 3-tallen oefeningen doet. Tussen de weekends door ontmoet je je groepsgenoten die in jouw regio wonen.

De data van de weekends in 2018 zijn: Feb. 16-18, April 6-8, June 29–July 1, Okt. 19-21, Dec. 14-16.

NB: Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom! Voorlopig is de groep nog niet gesloten.

Introductiebijeenkomsten

De komende tijd kun je via enkele online-bijeenkomsten kennismaken met Philipp en Elsa en kun je proeven van de werkvorm van open zelfonderzoek (inquiry). Dat gebeurt via het video-conferentie-programma Zoom.

Data zijn:

  • Zondag 11 Februari, van 11.00 – 12.30 uur.
  • Donderdag 1 Maart, van 19.00 – 20.30 uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Schrijf je in via dawngroup2@gmail.com en ontvang een uitnodiging voor de Zoom-bijeenkomst.

Meer informatie?

Voor meer informatie over DAWN 2 en de on-line bijeenkomsten, klik hier om de flyer in te zien of te downloaden.

Als je meer informatie wilt krijgen over deelname aan DAWN-2 of als je tot DAWN 2 toegelaten wilt worden, neem dan contact op met Lynette Bunyard via: dawn@ridhwan.org.

Via de site van de Ridhwan-school kun je allerlei informatie vinden over de Ridhwan als school, de leraren, de activiteiten etc.

By |2018-02-12T10:57:38+00:008 februari 2018|Aankondigingen|0 Comments

Leave A Comment