Een training voor professionele traumatherapeuten en voor belangstellenden op het gebied van trauma, hersenonderzoek en spiritualiteit; o.l.v. Ted Usatynski, vr. 27 – zo. 29 juni 2014, Centrum Meeuwenveen, Havelte (Midden Drenthe).

Training over trauma, hersenonderzoek en spiritualiteit

Schaamte response in de hersenen

Schaamte response in de hersenen

In deze training combineert Ted Usatynski traumawerk en spiritueel werk met inzichten in de werking van het brein. Hij laat helder zien wat de invloed is van trauma en van meditatie op de werking van het centrale zenuwstelsel en hoe dit onze manier van denken en handelen bepaalt.
Hij gebruikt hierbij schitterende animaties waarmee hij in detail laat zien hoe dit alles werkt. Dat maakt het gemakkelijk om de gecompliceerde patronen te begrijpen die ons dagelijks leven vorm geven.
Daarnaast werkt hij met oefeningen om zijn verhaal ook op een ervaringsniveau te kunnen verstaan. Deze combinatie van uitleg en werkvormen leidt tot een nieuw begrip van diepe lagen in de persoonlijkheid. Er is veel ruimte om vragen te stellen.

Klik hier om de Flyer ‘Terror and Grace’ te downloaden.

De voertaal is Engels. Klik hier om een korte preview van de workshop te zien.

Ted Usatynski

Ted Usatynski

Ted Usatynski

Ted is biofysisch antropoloog, psycholoog en traumatherapeut. Zijn specialisatie bestrijkt het terrein van evolutie, menselijke ontwikkeling en de wetenschappelijke studie van Tibetaans Boeddhistische tantrische meditatie. Hij is al lange tijd bekend met de Diamant-benadering van Almaas.

Ted heeft een zeer boeiend boek geschreven: Instinctual Intelligence, over onvermoede vermogens waar mensen de beschikking over krijgen als zij hun trauma’s verwerken en zich niet meer door hun ego-reactiviteit laten leiden. Dit vraagt een nieuw soort gewaarzijn, waar mindfulness een eerste stap in is.

Op Youtube en Conscious TV zijn interviews van hem te zien. Klik hier om een van die interviews te zien.

Meer informatie over Ted is op zijn website te zien.

Praktische informatie over data, locatie, prijs en registratie

De training vindt plaats op vrijdag 27 juni (vanaf 11.00 uur) t/m zondag 29 juni (17.00 uur).

De locatie is Centrum Meeuwenveen, te Havelte (Midden Drenthe).In het centrum kunnen 22 mensen overnachten en er is buiten plek om te kamperen. De meeste kamers hebben 2 bedden. De ruimte voor de training en voor de maaltijden is groot en comfortabel.

De prijs voor de training is € 250,- en onderdak en maaltijden kosten ongeveer € 170,-. Als meer dan 22 mensen meedoen, krijgen degenen die kamperen een korting van € 35,-.

Tijdens de training worden vegetarische maaltijden geserveerd.

Registratie

Klik hier om het registratieformulier te downloaden. Stuur het formulier op naar: lenievanschie@soekja.nl.

De registratie is definitief als de betaling bij ons is binnengekomen. Details vindt u in het registratieformulier.

We willen zoveel mogelijk mensen voor deze training bij elkaars brengen. Daarom vragen we u deze aankondiging in uw eigen netwerk door te sturen.