Trainingen en workshop Bureau Meanders

Vanuit Bureau Meanders geeft Chris Elzinga diverse trainingen en workshop, die alle ondersteunend zijn in het proces van innerlijke transformatie van de deelnemers.

Trainingen en workshops Open Zelfonderzoek

Open Zelfonderzoek is een methode van zelfreflectie of introspectie. Het kan je enorm helpen om zicht te krijgen op je gedachten, gevoelens en emoties, waar ze vandaan komen, wat ze met je doen. Naarmate je ze meer bewust wordt, krijg je meer keuzemogelijkheden: om in automatische reactie mee te gaan, of om vanuit een groter bewustzijn op je levenssituaties te reageren. Open Zelfonderzoek is een krachtig hulpmiddel in je proces van innerlijke transformatie.
Omdat je meer bewustzijn ontwikkelt en gevoeliger wordt voor wat zich in je voordoet, opent het Open Zelfonderzoek vaak op een natuurlijke manier de spirituele dimensie in je bestaan. Ook dat krijgt aandacht in de trainingen.

Trainingen en workshops Enneagram

Het Enneagram is een model van 9 karakterstructuren. Het bevat heel veel kennis over de drijfveren achter het denken en handelen van mensen. Het geeft zicht op talenten, valkuilen, typische gewoonten, specifieke vooronderstellingen, diepste verlangens, groeimogelijkheden etc. Kortom, ook het Enneagram  is een goed hulpmiddel in je proces van innerlijke transformatie.
Chris Elzinga geeft diverse workshops over specifieke thema’s en trainingen over de spirituele dimensie van het enneagram.