Begeleidingsgesprekken in het kader van het Ridhwan trainingsprogramma

Witte roosDe Ridhwan-school biedt spirituele begeleidingsgesprekken aan met aspirant-leraren die op dit moment opgeleid worden binnen het Europese Ridhwan Trainingsprogramma ‘RISING’, tegen een speciaal laag tarief. Het gaat om een serie van 10 sessies van een uur, voor € 60,- per sessie.

Chris Elzinga, zelf Ridhwan-leraar, verwijst graag belangstellenden voor de begeleidingssessies door naar aspirant-leraren die in opleiding zijn.

Via één-op-één sessies met een (aspirant-)leraar ga je je persoonlijke ervaringen beter begrijpen: waarom je voelt, denkt en handelt zoals je dat doet. Dit is enorm behulpzaam voor je persoonlijke of spirituele groei, voor de natuurlijke ontvouwing van de ziel en haar verborgen potenties.

De Ridhwan leraren-in-opleiding krijgen intensieve supervisie en intervisie, onder leiding van zeer ervaren Ridhwan-leraren. De sessies worden in het Engels gehouden omdat de supervisoren bijna allemaal Engelstalig zijn.

De leraren in de Ridhwan-school gebruiken de Diamond Approach/Diamant benadering als centraal spiritueel pad. A.H. Almaas is de bekendste grondlegger van deze benadering. Lees hier meer over op deze site.

Opgave

Het is aan te bevelen dat je 2 of meer gebeurtenissen in Ridhwan-verband hebt meegemaakt, zoals seminars (bv. Quasar). Of dat je op een andere manier met spiritueel werk in aanraking bent gekomen. Dit aanbod geldt voor iedereen die niet is aangesloten bij een van de doorgaande groepen binnen de Ridhwan-school.

Als je belangstelling hebt, neem dan telefonisch contact op met Chris Elzinga of vul onderstaand contactformulier in.