Begeleidingsgesprekken in het kader van het Ridhwan trainingsprogramma

Witte roosDe Ridhwan School biedt spirituele begeleidingsgesprekken aan met aspirant-leraren die opgeleid worden binnen het Europese Ridhwan Trainingsprogramma, tegen een speciaal laag tarief. Het gaat om een serie van 10 sessies van een uur, voor € 60,- per sessie.

Chris Elzinga is sinds augustus 2017 leraar in de Ridhwan-school. Hij verwijst graag belangstellenden voor de begeleidingssessies door naar enkele aspirant-leraren die nog in opleiding zijn.

Via één-op-één sessies met een (aspirant-)leraar ga je je persoonlijke ervaringen beter begrijpen: waarom je voelt, denkt en handelt zoals je dat doet. Dit is enorm behulpzaam voor je persoonlijke of spirituele groei, voor de natuurlijke ontvouwing van de ziel en haar verborgen potenties.

De Ridhwan leraren-in-opleiding krijgen intensieve supervisie en intervisie, onder leiding van zeer ervaren Ridhwan leraren. De sessies worden in het Engels gehouden omdat de supervisoren bijna allemaal Engelstalig zijn.

De Ridhwan School is ook wel bekend als ‘Diamant benadering’. A.H. Almaas is een van de bekendste grondleggers van deze benadering. Lees meer over activiteiten van de Ridhwan School.

Opgave

Het is aan te bevelen dat je 2 of meer gebeurtenissen in Ridhwan-verband hebt meegemaakt, zoals seminars (bv. Quasar). Of dat je op een andere manier met spiritueel werk in aanraking bent gekomen. Dit aanbod geldt voor iedereen die niet is aangesloten bij een van de doorgaande groepen binnen de Ridhwan School.

Als je belangstelling hebt, neem dan telefonisch contact op met Chris Elzinga of vul onderstaand contactformulier in.

De nieuwe groep DAWN2 is in april 2017 van start gegaan

Als je belangstelling hebt om deel te gaan nemen aan een Ridhwan-groep, dan kun je je aanmelden voor de nieuwe ‘DAWN 2’-groep. DAWN staat voor ‘Diamond Approach Weekend-group Netherlands’. De groep is in april van start gegaan en staat voorlopig nog open voor nieuwe deelnemers.
De komende tijd zijn nog enkele informatieve bijeenkomsten gepland. Klik hier voor meer informatie.