De Vlam, over het verlangen van de ziel

Vier weekends en een oefendag vanuit de Diamond Approach

Waar loop je voor warm?
Wat verlang je ten diepste?
Waar reikt jouw levensenergie naar uit?
Wat is van waarde voor je?
Waar laat je je door leiden?

Met deze vragen nodigen we je uit om te ontdekken wat er in je leeft voorbij de beelden die je over jezelf en het leven hebt. We kennen allemaal het verlangen naar geluk en vervulling, naar een comfortabel leven. Vanuit onze conditionering denken we dat de bronnen voor geluk en vervulling buiten onszelf liggen. Werkelijke vervulling vinden we juist door het verlangen van onze ziel te volgen. Dit is de focus van deze serie weekends.

Programma

Weekend 1: Een verkenning van jouw zielsverlangen. Wat is dat en hoe onderscheidt zich dat van het verlangen van de geconditioneerde persoonlijkheid?
Weekend 2: Het zielsverlangen drukt zich uit in willen. Hoe ziet dat willen vanuit je ziel eruit? Hoe is dat anders dan het geconditioneerde wil?
Oefendag: Een stilte-dag waarin we simpelweg aanwezig zijn, zowel in meditatievormen als in eenvoudige dagelijkse bezigheden.
Weekend 3: Expressie vanuit je zielsverlangen wakkert je levensenergie en levenslust aan. Hoe kun je jouw levensenergie meer ruimte en vrijheid geven?
Weekend 4: Doen wat je echt wilt brengt vervulling en zingeving. Je ontdekt wat werkelijk van waarde is. Hoe geef je dit vorm in je dagelijks leven?

® Het Ridhwan ‘Hu’-symbool is een handelsmerk van de Ridhwan FoundationVoor wie?

Deze serie weekends is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de Diamond Approach of een eerdere kennismaking wil verdiepen. Daarbij maken we gebruik van werkvormen als lichaamswerk, meditatie en open onderzoek.
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Organisatie en begeleiding

Data 2020: 25-26 januari; 7-8 maart; oefendag op 19 april; 16-17 mei; 20-21 juni.
Kosten: €1089,- incl. 21% btw.
Plaats: Nijverheidsweg 16, Utrecht.

Aanmelden vóór 15-12-2019 bij Chris Elzinga,via onderstaand formulier of via email.

Begeleiding
De serie wordt begeleid door een team van Ridhwan leraren, bestaande uit (vlnr): Alex Adler, Odile van Eck, Conny ten Klooster, Eva Jansen, Geertrui Mestdag en Chris Elzinga. Elk weekend zal worden geleid door twee van deze leraren.


Via deze link kun je de flyer downloaden.

® Het Ridhwan ‘Hu’-symbool is een handelsmerk van de Ridhwan Foundation